Zelf een kast maken? Bekijk hier 3 gratis bouwtekeningen!

Geïnteresseerd in zelf een kast maken?

Veel doe-het-zelvers zijn online opzoek naar gedetailleerde, kwalitatieve en goedkope bouwtekeningen. Helaas levert de zoektocht vaak weinig op. Althans, ze vinden niet hetgeen waar ze naar opzoek zijn.

3 gratis bouwtekeningen kasten:

Met dit artikel hoop ik jou bij deze zoektocht te helpen. Daarom vind je hier 3 gratis bouwtekeningen voor verschillende (steigerhouten) kasten, zoals een vakkenkast, een wandkast en een kledingkast.

Alle bouwtekeningen van de (steigerhouten) kasten zijn voorzien van nauwkeurige afmetingen, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan.

Bekijk ook: Fred’s Bouwtekeningen: 10.000 bouwtekeningen voor doe-het-zelf projecten >>


1. Zelf een kast maken: bouwtekening vakkenkast steigerhout

Wil jij zelf een vakkenkast maken? Dan kan de onderstaande bouwtekening jou helpen. Een gebrek aan ruimte in huis is een veelvoorkomend probleem. Met deze bouwtekening van een vakkenkast kun je eventueel wat ruimte creëren.

De bouwtekening is eenvoudig geïllustreerd via een legenda. Dat scheelt weer wat meetwerk. Zo bespaar je extra tijd voor andere dingen, zoals voetbal kijken, sporten, vissen enzovoort.

zelf een kast maken met bouwtekening kast vakkenkast steigerhout


2. Zelf een kast maken: bouwtekening wandkast steigerhout

Wil je liever de ruimte vergroten door de hoogte in te gaan? Dat kan natuurlijk ook. Zie de onderstaande bouwtekening van de wandkast. Ook bij deze bouwtekening zijn de afmetingen nauwkeurig vermeld.

 

zelf een kast maken met een bouwtekening wandkast


3. Zelf een kast maken: bouwtekening kledingkast

Of kies jij toch liever voor het zelf maken van een kledingkast? Het kan zijn dat je dochters hebt die hun verzamelingen willen uitbreiden, een vrouw hebt die haar kleding niet meer kwijt kan, óf dat je zelf nog wat spullen hebt om te plaatsen.

Met deze bouwtekening kledingkast is dat zo geregeld (je moet natuurlijk wel eerst de materialen kopen).

 

zelf een kast maken steigerhout
Ik hoop dat deze bouwtekening je hebben geholpen bij jouw doe-het-zelf project. Lees ook de andere blogberichten voor meer bouwtekeningen van onder andere tafels, bedden en schuren.


Zijn deze bouwtekeningen niks voor jou?

Wil jij zelf een kast maken, maar zit de juiste bouwtekening er nog niet bij? Bekijk dan ook eens de website van Fred Schouten. Hier vind je verschillende bouwtekeningen voor allerlei projecten:

Bekijk de website voor extra bouwtekeningen >>

 

Bevallen de bouwtekeningen niet? Geen probleem. Je kunt bij hen namelijk binnen 30 dagen je geld terug vragen (indien je niet meer dan 3 bouwtekeningen hebt geopend).

Lees ook:

Plaats een reactie